ATENTIE! Oferta de angajare pentru persoane cu handicap auditiv

Poza pentru Comunicat 17.09

Compania multinationala, asociata cu posta franceza, doreste sa angajeze un numar de 30-40 persoane cu dizabilitati auditive, in posturile disponibile de operator de insertare.

Fisa postului pentru aceasta functie presupune rapiditate, atentie si rabdare. Activitatea consta in introducerea de materiale publicitare (flyere, reviste, obiecte promotionale) in plicuri care sunt adresate clientilor firmei. Exista un numar de plicuri care trebuie pregatite intr-o zi si daca depasiti acest numar, se acorda o suma in plus.

Conducerea companiei asigura plata in cazul realizarii planului a sumei de 50 lei pe zi. Exista posibilitatea unei munci suplimentare si daca compania solicita, se va lucra si in weekend pentru cazuri speciale. De asemenea, si aceasta munca va fi platita.

Activitatea se va desfasura in zona industriala Chitila, judet Ilfov, la sediul companiei Mediapost Hit Mail. Conditiile de angajare presupun o stare de sanatate buna, demonstrata prin fisa medicala de la medicul de familie. Varsta trebuie sa fie peste 18 ani si sa nu fie pensionar de invaliditate gradul I sau II. Se accepta pensionari pentru limita de varsta si pensionari gradul III de invaliditate. De asemenea, o conditie importanta o reprezinta respectarea disciplinei la locul de munca (seriozitate, punctualitate si dorinta de a avea un loc de munca permanent).

Programul de lucru este flexibil si incepe in jurul orei 7-7:30, existand posibilitatea asigurarii transportului de la domiciliu, din anumite puncte principale. Este de preferat ca persoanele care doresc sa se angajeze sa aiba domiciliul in Bucuresti sau sectorul Ilfov, in localitatile: Buftea, Chitila, Mogosoaia, Tartasesti.

Pentru inscriere, va asteptam la sediul Filialei Bucuresti din Strada Italiana, nr. 3, sector 2 sau ne puteti contacta pe adresa de e-mail ansrfilbuc@yahoo.com

A.N.S.R. – Consiliul National

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>