• Română
  • English
  • Săptămâna Comunității și Culturii Surzilor

    Asociația Națională a Surzilor din România a desfășurat în perioada 18-24 septembrie 2023, la Timișoara, proiectul ‘Săptămâna Comunității și Culturii Surzilor’, proiect finanțat prin Granturi SEE și Norvegiene.

    În cadrul acestui proiect au avut loc mai multe evenimente, precum “Miss și Mister Tăcere 2023” (19 septembrie), „Festivalul Național de Dansuri și Pantomimă” (21 septembrie), Seminar Comun A.N.S.R. – I.O.D.H.R. Norway și premiera scurt-metrajului „Dragoste fără cuvinte” (22 septembrie), „Marșul Tăcerii” și „Atelier de Limba Semnelor Române” (23 septembrie).

    Mulțumim tuturor persoanelor implicate în acest proiect care au făcut posibilă buna desfășurare a tuturor evenimentelor, angajați A.N.S.R. și voluntari.

    Mulțumim concurenților și participanților la toate activitățile, atât persoanelor cu deficiențe de auz, cât și auzitorilor pentru curiozitatea de a descoperi cultura surzilor, a fi deschiși și a înțelege fragmente din provocările acestor persoane în viața de zi cu zi!

    Mulțumim sponsorilor și susținătorilor care ne-au fost alături și ne-au sprijinit în organizarea evenimentelor – CEC Bank, Douglas, Zentiva, Madamme Bijoux, Tint’s Print, Buketo, Audionova, ISU Banat.

    Doar împreună putem continua și dezvolta proiecte frumoase, dar și atât de necesare!

    Săptămâna Comunității și Culturii Surzilor

    Asociația Națională a Surzilor din România – ANSR

    Norwegia Iodhr